Sommer i Elveparken

De neste ukene bemannes Elveparken på Storslett. Det blir bålkaffe og formidling ved Reisaelva fra kl.12.00-14.00 tirsdag og torsdag.

I samarbeid med Nord-Troms museum vil Halti nasjonalparksenter bemanne Elveparken i sommer.

Tid: Tirsdag og torsdag uke 26, 27 og 28. (23.juni – 09.juli)

Sted: Elveparken under Gammelbrua på Storsett

 

 

Storslett nasjonalparklandsby har et vakkert nærområde med mange natur- og kulturtilbud. Elva ligger midt i hjerte av historien om Storslett, og den er enda et viktig knutepunkt for mennesker i Nordreisa. Bålplassen ved elva er minst like viktig. Rundt bålet møtes mennesker for å fortelle historier og høre nyheter. Det er en sosial plass hvor klokka tikker saktere og kaffekoppen stadig fylles.

 

to kvinner tur
Røde Kors på sommerfest

 

Lørdag 20. juni startet sommeren på Kvennes. I samarbeid med Nord-Troms friluftsråd, Nord-Troms museum og Nordreisa Røde Kors møttes vi på Kvennes friluftsområdet for bålkos og aktiviteter. Omkring 25 besøkende koste seg med bålkaffe, natursit og hengekøyer i nydelig sommersol og Nordreisa Røde Kors informerte om den velutstyrte Utstyrsbanken. De har mye fint utstyr som alle kan låne, helt gratis!

 

tre kvinner skog
Sommerfest på Kvennes med Nord-Troms Friluftsråd

 

I sommer skal vi bruke nærområdet vårt, tråkke nye og gamle stier og nyte alt Nord-Troms har å by på. Vi har alt fra topp-turer til kulturstier og friluftsområder tilrettelagt for alle.

Formidler fra Nord-Troms museum og Halti nasjonalparksenter fyrer bål i Elveparken og sitter klar til å fortelle fastboende og tilreisende om tilbud og aktiviteter i nærheten.

Følg med på vår Facebook-side for arrangementer i sommer.

 

 

Foto: Ørjan Bertelsen