Molliskaffe – nytes i friluft

I samarbeid med Jørgensen kaffebrenneri har Halti nasjonalparksenter laget Molliskaffe.

Vår beskjedne innstilling er at Molliskaffen er verdens beste nasjonalparkkaffe og står dermed i stil med verdens fineste foss.

Kaffen er til salgs i butikken på Halti.

 

kaffe kopp

 

Reisa nasjonalpark har mange flotte attraksjoner, men høyst på besøklista troner Mollisfossen. I løpet av sommeren nyter Mollis mye oppmerksomhet og turen til kan gjøres på fots, med kano eller elvebåt. Molliskaffen er like ikonisk. Tradisjonen med bålkaffe lever i beste velgående og gir rom for samtaler, nyheter og fortellinger.

I samarbeid med Jørgensen Kaffebrenneri i Alta feirer vi bålkaffen med en helt nye Molliskaffe. Molliskaffe passer for de som samles rundt bål for vandrere, fiskere og klippefugltittere. Den har en søt og rundt smak og nytes best i friluft.

 

Utsikt mot Mollisfossen fra Nordkalottruta.
Foto: Magnus Rismyhr

 

Bønnene dyrkes på en gård i Honduras av ei dame som hete Joaquina Montoya og hennes familie. Jørgensen Kaffebrenneri importerer grønne bønner og brenner disse i Alta etter alle kunstens regler. Kvalitet i alle ledd gir resultater og Jørgensen ble i mars en av seks kvalifisert til norgesmesterskap i kaffebrenning.

 

God sommer og god tur!

 

kaffe kopp