Halti, på Storslett ved Reisaelva

På Halti finner du utstillingen Fantastiske Reisa og besøkssenteret for Reisa nasjonalpark. Her kan du finne brosjyrer, papirkart, digitale karttjenester, informasjon og litteratur om Reisa nasjonalpark. Interaktive skjermer og brosjyrer finner du i inngangshallen.

Halti kan du få nyttige råd og tips om turer og aktiviteter i nasjonalparken. Om sommeren er det turistinformasjon i samme lokaler. Utendørs ved Halti kan du vandre langs Reisaelva og Elveparken.

Åpningstider

Skranken er bemannet;

mandag – fredag 09:00 – 15:00

Vi er også tilgjengelige på kontoret i andre etasje.

Utstillingen Fantastiske Reisa er midlertidig stengt frem til 24.april. Vi forbereder sommersesong og kommer tilbake med nye åpningstider.

For mer informasjon:
Tlf: +47 775 88 251 | +47 906 40 452
Mail: info@reisanasjonalpark.no

 

 

Nordlys over Halti bygget

 

 

 

Fantastiske Reisa – utstilling

Fantastiske Reisa er en ny utstilling på Halti. Den forteller om landskapet, naturen og kulturen knytta til Reisavassdraget. Bli kjent med laksen, båten og friluftslivet i Reisa, og lær om verdiene som finnes i område.

Ovi Raishiin – Besøkspunkt i Reisadalen

Ovi Raishiin er et informasjonspunkt og et utkikkspunkt for Reisa nasjonalpark. Stedet drives av Halti nasjonalparksenter AS, som en del av Besøkssenter Reisa nasjonalpark. Ovi Raishiin betyr "døra inn til Reisadalen" på kvensk, som er ett av tre språk som tradisjonelt har vært brukt i Reisadalen.

Aktivitetshefte

Ønsker du noen aktiviteter å gjøre med familien mens du besøker området?

På Halti nasjonalparksenter og Ovi Raishiin kan du i åpningstiden hente aktivitetshefte vårt med oppgaver og informasjon om nasjonalparken, natur, dyr og kultur. Heftet har varierende oppgaver med ulik vanskelighetsgrad som passer spesielt for familier.

Befinner du deg ikke i området, men ønsker likevel å skrive ut heftet? Da kan det skrives ut her.

Ønsker du å gå over oppgavene etterpå? Fasiten finner du her

Aktivitetshefte er utviklet av Halti nasjonalparksenter med bidrag fra eksterne bidragsytere.
Takk til alle som har bidratt til heftet:

6 ulike logoer fra våre samarbeidspartnere
Aktivitetshefte og fargelegging på et tre bord